donderdag 8 maart 2012

Goededoelenslippers testen nieuwe collectie

In 2012 roept The Ubuntu Company de hulp in van Nederlanders om de pasvorm van de Kadangas te verbeteren. Proeflopers maken het mogelijk om de pasvorm van de goededoelenslippers snel te verbeteren, waardoor het merk een betere kwaliteit kan leveren. De bedoeling is dat dit leidt tot hogere verkoopcijfers. En daar worden niet alleen consumenten beter van, maar ook Zuid-Afrikaanse burgers. Want met de productie van de sandalen krijgen werkelozen en kansarmen in Durban een kans op betaald werk.

Kadangas (dat Afrikaans is voor ‘step forward’) is de opvolger van de Plakkies, de Zuidafrikaanse slippers die werden ge├»ntroduceerd door The Ubuntu Company. The Ubuntu Company, een initiatief van de TU Delft en KidsRights, heeft tot doel kansarme mensen van werk te voorzien waardoor zij meer kans hebben op een betere toekomst. Waar nodig zorgt de TUC voor medische ondersteuning en voeding. De winst van TUC wordt besteed aan verschillende goede kinderdoelen, die worden geselecteerd door KidsRights.

Kadangas zijn vrolijke slippers voor dames, heren en kinderen. Net als de Plakkies worden ze gemaakt met behup van lokale materialen uit Zuid-Afrika.

De testlopers worden gevraagd om zes weken lang minimaal vier uur per week op een paar Kadangas rond te lopen. Op verschillende momenten worden online vragenlijsten ingevuld. Die feedback gebruikt The Ubuntu Company om de producten te verbeteren. Ook Mode voor morgen doet aan de testloop mee, dus houd deze website in de gaten voor nieuws!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten