zondag 16 oktober 2011

Qolors voor het perfecte shirt

Een duurzaam gemaakt basic shirt in (bijna) alle kleuren van de regenboog. Dat is het idee achter Qolors, een nieuw Nederlands modemerk dat sinds oktober 2011 in de webwinkel ligt. Qolors is opgericht door Marijke Krabbenbos, die het bedrijf startte uit onvrede over de kleuren en soorten shirts die ze in de winkel zag.

Het perfecte shirt voldoet onder marktonderzoek van Krabbenbos aan tien eisen. Het is lekker lang, in diverse halslijnen en verschillende mouwlengtes verkrijgbaar, voorzien van een tijdloos ontwerp en een elegante afwerking, en zonder gedoe te vinden. Het is ook de bedoeling dat een t-shirt lekker (prikvrij) zit in de nek, niet draait op de naden, mooi blijft in de was, en duurzaam wordt gemaakt. Om aan die laatste wens te voldoen, laat Qolors de 756 kledingstukken uit de doorlopende collectie maken in een Pools atelier van biokatoen.

Qolors verkoopt naast mouwloze basisstukken ook shirtjes met spaghettibandjes, korte, lange of driekwart mouwen. Elk item is verkrijgbaar in 21 kleuren, en in een variant met v-hals en ronde halslijn. De prijzen variƫren van 17,50 tot 37,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten