maandag 21 november 2011

H&M gaat voor een duurzame kerst

Met de Conscious Party Collection geeft H&M ons in 2011 de mogelijkheid om je op verantwoorde wijze in feestkleding te hullen. De damescollectie is vanaf 24 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online, en biedt een typische partylook. Denk: kimonoblouses, broeken met een hoge taille, smokingjasjes en jurken met roodaccenten.

De Conscious Party Collection is gemaakt van duurzamere materialen, zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en Tencel. Het is de derde duurzame collectie die H&M op de markt brengt sinds de lancering van de Conscious Collection eerder dit jaar.

H&M denkt tijdens kerst ook aan het menselijk leed op deze wereld. Met een speciale kerstcampagne zamelt de Zweedse modegigant geld in voor Unicef. Beroemde persoonlijkheden uit de wereld van de film, mode, kunst en muziek, die speciaal zijn gefotografeerd met hun familie en vrienden, moeten de campagne een boost geven. Een deel van de opbrengst van een aantal kledingstukken, die in de winkel zijn te herkennen aan een hangtag, wordt gedoneerd aan Unicef. Met een donatie van 1 dollar kan een kind in Bangladesh een week naar school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten