vrijdag 23 september 2011

Stoere Vrouwen vieren feest in Utrecht

Op 30 september 2011 kleurt het centrum van Utrecht roze. De StoereVrouwen organiseren een feestje om het vijfjarig jubileum te vieren.

Club Lux aan de Oudegracht 97 is het toneel van een sprankelende avond waarin fairtrade cocktails worden gemaakt, de Meisjes van Spijs een duurzame maaltijd verzorgen, en stand-up comedian Soundos zorgt voor vermaak. Tenslotte kan er worden gedanst op de swingende beats van StoereDJ Nooky. Voor 7,50 euro ben je er al bij.

Met het feest sluiten de StoereVrouwen de StoereMaand af, een maand vol positieve evenementen om duurzaam winkelen onder de aandacht van het publiek te brengen. Zo leverden vrouwen uit het hele land hun schoen in bij Dierenpark Amersfoort. Met deze actie laten ze zien dat ze een maand lang gaan werken aan het verkleinen van hun voedselafdruk. Alleen vrouwen die er in slagen de milieu-impact van hun voedingspatroon te verminderen, krijgen hun schoen terug.

Tijdens het feest in Club Lux wordt de winnaar bekend gemaakt van een speciale prijs van StoereVrouwen. De bedenker van de beste tip voor het verduurzamen van onze eetgewoonten krijgt een cheque ter waarde van 1000 euro die kan worden besteed aan verantwoorde kleding en schoenen van Charlie + Mary, En& en Vega-life.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten