vrijdag 2 september 2011

Garderobe van Kate Moss te koop

Op de nieuwe website Hardly Ever Worn It zijn chique vintage items te koop. De E-bay voor luxeproducten bevat bijvoorbeeld tassen van Gucci, jurken van Diana von Furstenberg en schoenen van Stella McCartney. De website is bedoeld als marktplaats voor designer wear in zo goed als nieuwe staat.

Alsof het aanbod op Hardly Ever Worn It nog niet verleidelijk genoeg is, hebben celebs zoals Kate Moss, Sadie Frost en Chloe Green kledingstukken gedoneerd. Volgens Britse kranten stuurde Chloe Green, de dochter van Topshop eigenaar Philip Green, een limousine vol schoenen – waarvan een groot deel nog in de originele dozen – naar de webwinkel.

Het rouleren van tweedehands kleding is natuurlijk goed voor het milieu, maar Hardly Ever Worn It denkt ook aan andere goede doelen. Verkopers kunnen vijf procent van hun verkoopopbrengst doneren aan een van de dertien goede doelen waarmee de website samenwerkt. Het gaat om charities zoals Save the Children en Cancer Research UK. Het zijn vast deze sympathieke organisaties die celebs zoals Kate Moss ertoe hebben gebracht hun afdankertjes te veilen via Hardly Ever Worn It.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten