dinsdag 27 september 2011

Spring over naar duurzame mode

Wat hebben duurzaam webwinkelen, duurzame kleding kopen, kraanwater drinken, seizoensproducten eten en led-verlichting met elkaar gemeen? Het zijn allemaal duurzame acties die in de schijnwerpers worden gezet op Ik Spring Over. De website is een initiatief Urgenda en is bedoeld om Nederlanders te stimuleren om op de Dag van de Duurzaamheid de start te maken met een duurzamere levensstijl.

Onder het motto ‘duurzaam leven was nog nooit zo makkelijk’ geeft Ik Spring Over allerlei concrete opties om groener om te gaan met bijvoorbeeld winkelen, voeding, reizen en wonen.

Als je wel oren hebt naar een groene garderobe, dan kunnen de drie acties op Ik Spring Over je misschien wel over de streep trekken. Koop een groen kledingstuk, scoor fair fashion met korting, of geef je afdankertje een tweede leven.

Als stok achter de deur maken websitebezoekers die drie acties kiezen kans op een toegangsbewijs voor de Nacht van de Duurzaamheid. Dit evenement vindt op 10 november 2011 plaats in de Heineken Music Hall en maakt van een duurzame informatieavond een spetterend feest met BN’ers, inspirerende sprekers en topmuzikanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten