maandag 24 januari 2011

Detox your wardrobe en help onderzoek naar kanker

Bijna een kwart (22 procent) van alle mannen ergert zich minstens één keer per week aan de enorme schoenenkast van hun vrouw. Bij ongeveer een derde van de echtparen roept rondslingerende kleding regelmatig irritaties op, zo blijkt uit een onderzoek van de Britse goededoelenorganisatie Cancer Research.

Groene consumenten zullen allang bekend zijn met de zegeningen van consuminderen en de capsule wardrobe. Voor iedereen die nog een reden nodig heeft om overvolle kledingkasten uit te mesten: Cancer Research UK roept iedereen op om overtollige kleding, schoenen en accessoires te doneren aan het goede doel. In Engeland runt de organisatie charity shops, waar tweedehands kleding (en allerlei andere spullen, zoals cd’s, boeken en speelgoed) wordt verkocht ten behoeve van de strijd tegen kanker.

In Nederland zijn er volop andere kanalen om de opbrengsten van een detox your wardrobe frenzy te dumpen, zoals kringloopwinkels en Emmaus. En als je liever steun geeft aan de strijd tegen kanker, verkoop je afdankertjes toch op Marktplaats en doneer je de opbrengsten aan KWF Kankerbestrijding?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten