maandag 29 augustus 2011

Ontmoet de vrouwen achter i-did

Vrouwen voor vrouwen. Zo heten de avonden waarop i-did klanten de gelegenheid geeft om persoonlijk kennis te maken met het slow fashion label. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen vrouwen kennis te maken met de filosofie achter i-did, de maaksters te ontmoeten en kledingadvies te krijgen.

i-did is een Nederlands duurzaam modemerk dat startte met een kledingatelier in de Utrechtse achterstandswijk Overvecht. Vrouwen met een taalachterstand kunnen er aan de slag als naaister. Elk handgemaakt kledingstuk is in beperkte oplagen beschikbaar.

In mei 2011 opende i-did een winkel in designcentrum De Toonkamer in de Utrechtse Pastoe Fabriek. Tijdens kantooruren kunnen klanten het atelier bezoeken, persoonlijk advies krijgen en jurken en rokken (gratis!) op de juiste lengte laten maken.

Voor een speciaal avondje uit organiseert i-did regelmatig koopavonden. Zo is de winkel op 6, 17 en 19 september 2011 open vanaf 19.30 uur. Terugkerende klanten krijgen een cadeautje en vriendinnengroepen kunnen er een avondje uit van maken door te dineren bij het onlangs heropende restaurant LE:EN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten