vrijdag 18 februari 2011

Green little black dress van Nederlandse makelij

Dat de little black dress ook wel eens groen is, bewijzen ontwerpsters zoals Eliza Starbuck en merken zoals Noir al jaren. Maar nu is er een Nederlandse variant van de tijdloze klassieker die in geen enkele groene garderobe mag ontbreken: de green little black dress die ontwerpersduo Van Markoviec en webwinkel watMooi presenteerden tijdens de Huishoudbeurs 2011.

Victoria Koblenko is al fan van het mouwloze zwarte jurkje van tencel, dat naar verluid iedere vrouw flatteert. Bij de opening van de Huishoudbeurs in februari ging ze gekleed in de creatie van Van Markoviec. De green little black dress is dan ook typisch iets voor groene fashionista’s, want de gehele productieketen van het jurkje is door People 4 Earth op duurzaamheid gecontroleerd.

Van Markoviec is een Arnhems modelabel dat zich richt op duurzame, slow fashion. Het merk wordt via de eigen winkel in Modekwartier Klarendal in Arnhem verkocht, maar ook via webwinkel watMooi. De green little black dress wordt exclusief verkocht bij watMooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten