donderdag 3 februari 2011

Warme Truiendag: vergeet de ugly sweater

Foeilelijke truien zijn in de Verenigde Staten een heuse trend. Met dank aan Katie Holmes, Jennifer Aniston en Colin Firth (met rendiervariant in Bridget Jones Diary) zijn de ugly sweaters inmiddels niet meer aan te slepen. Niet alleen op eBay worden goede zaken gedaan. De online winkel Ugly Sweater Store promoot feestjes vol lelijke truien en op FlickR belooft The Ugly Sweater Project een miljoenenpubliek te trekken.

Nu lijkt Warme Truiendag misschien een ideale gelegenheid om in een lelijke trui in het openbaar te verschijnen. Maar de oproep om op 4 februari de thermostaat een paar graden lager te zetten, hoeft helemaal niet te leiden tot modemissers. Warme, mooie truien zijn er zelfs van duurzame makelij.

Ecoluxe tops van merken zoals Alchemist, RE-5, Komodo, Alternative en Camilla Norrback laten zien dat je Warme Truiendag in een duurzame, stijlvolle outfit kunt doorkomen. Sterker nog, het aanbod aan groene tunieken, tops en longsleeves is zo groot, dat het wat mij betreft wel iedere vrijdag Warme Truiendag mag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten