donderdag 17 maart 2011

Lady Gaga helpt Japan

De hulp aan het door een aarbeving en tsunami geteisterde Japan heeft de wereld van celebrities inmiddels bereikt. Zelfs Lady Gaga toont zich behulpzaam bij Japan relief. De ster ontwierp een armband waarvan de opbrengsten direct naar hulp aan slachtoffers in Japan gaan.

De Japan Prayer Bracelet is een witte armband met in rode print de tekst 'Pray for Japan' in het Engels en Japans. Het hebbeding is voor 5 dollar te koop via de website van Lady Gaga. Je kunt bij de aankoop ook een extra donatie doen. Volgens de laatste berichten heeft de Poker Face al 250.000 dollar ingezameld met haar modieuze actie.

Lady Gaga is niet de enige celeb die zich inzet voor Japan. Charlie Sheen en Demi Lovato hebben geld gedoneerd en andere sterren, onder wie Taylor Swift, Katy Perry, P. Diddy, Justin Bieber en Kim Kardashian, hebben hun fans opgeroepen om het Rode Kruis financieel te steunen.

Ik ben benieuwd welke goededoeleninitiatieven modeontwerpers gaan nemen. Nu de Japanse Fashion Week is afgelast, moeten ook zij zich toch als redders in nood kunnen opwerpen…

1 opmerking:

  1. Het kon natuurlijk niet uitblijven: de modewereld bedenkt en masse nieuwe must-haves voor het goede doel. Fashionista.com zette de mooiste op een rij: http://fashionista.com/2011/03/fashion-you-can-feel-good-about-these-pieces-benefit-disaster-victims-in-japan/.

    BeantwoordenVerwijderen