vrijdag 18 maart 2011

Vergeet Luv, hier is Löv

Damesgroepje Luv, is dat niet zo jaren tachtig? Löv is helemaal anders. Het is een nieuw modemerk dat drieseizoenen damesjassen maakt. De praktische en stijlvolle jassen van het Hollandse label hangen met ingang van 21 maart in de winkel.

Löv, dat is opgericht door ondernemer Carolien van Merksteijn en ontwerpster Monique Eillebrecht, staat naar eigen zeggen voor stijlvolle jassen die tegen een buitje kunnen. De luxe ogende regenjassen combineren fashionable, functional & fair. Ze zijn primair bedoeld voor de zomer, maar kunnen door de waterdichte uitvoering ook in herfst en lente van pas komen. Er zijn ultralange mantels, tijdloze trenchcoats en lekker korte jacks, waarmee je er ook op de fiets mooi en droog bij zit.

Löv is niet alleen groen te noemen vanwege de tijdloze, seizoenvaste collectie. Ook het gebruik van biokatoen en de voeringen van geryclede polyester geven het jonge merk een duurzaam tintje. Bovendien worden de jassen onder eerlijke omstandigheden gemaakt in China. Löv is dan ook te koop bij verantwoorde winkels zoals Fates, Nukuhiva en Sincero Fair Fashion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten