vrijdag 8 juni 2012

Duurzaam t-shirt voor Steppen tegen kankerOp de step de Alpe D’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenkanker. Steppen tegen kanker doet het in 2012 voor de vierde keer. Wie ook iets voor het goede doel wil doen, hoeft niet zelf de berg op. Met de aankoop van een duurzaam t-shirt of sweatshirt kan je de actie Steppen tegen kanker ook steunen.

Het Nederlandse H3P Motives, dat onder meer duurzame kleding van het label RE-5 op de markt brengt, heeft een eigentijds design gemaakt voor de campagnekleding. Het logo van Steppen tegen kanker is met inkt op waterbasis geprint op fair trade biokatoenen t-shirts voor dames en heren, en een unisex sweater. Van elk verkocht shirt gaat 7,50 naar de actie van Steppen tegen Kanker. Van de sweater, die een winkelprijs van nog geen 50 euro heeft, wordt 10 euro gedoneerd.

Op 25 augustus 2012 gaat een groep fanatiekelingen per step de Alpe D'Huez beklimmen. Het is de bedoeling dat iedere deelnemer minimaal 1500 euro aan sponsorgelden heeft verzameld. Dat gehele bedrag komt ten goede aan de Stichting Stop Hersentumoren. In 2011 haalden de steppers ruim 300.000 euro op, terwijl in 2010 een recordbedrag van ruim 400.000 euro werd ingezameld. Met de mooie shirts die dit jaar te koop zijn, moet het lukken om dat record te breken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten