dinsdag 5 juni 2012

Stel je vragen over duurzame mode aan Bruno PietersEen ontwerper die zijn klanten oproept om hem vragen te sturen over zijn collectie. Het gebeurt niet elke dag. Bruno Pieters, oprichter van het duurzame en transparante label Honest By doet het van 30 januari tot en met 25 juni. Vragenstellers krijgen (van maandag tot en met vrijdag) binnen 48 uur een persoonlijk antwoord op hun vraag.

Honest By, dat door Ecouterre is omschreven als ‘a game-changing fashion label’ bestaat sinds 2012 en belooft volledige transparantie over de prijs en productie van zijn kleding. Zo kan iedere klant te weten komen wie de producenten zijn van een kledingstuk en van welke keurmerken de stoffen zijn voorzien.

Alle kleding van Honest By is gemaakt van biologische materialen, waaronder biologische wol en biokatoen. Het label gebruikt nooit bont of leer, en biedt zo veel mogelijk diervriendelijke opties. Alle kledingstukken, die worden ontworpen door Bruno Pieters (die eerder voor Hugo Boss werkte) en door gastontwerpers, verschijnen in gelimiteerde oplagen en zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

Met zoveel informatie over de samenstelling van de collectie is het eigenlijk wonderlijk dat Bruno Pieters ooit vragen in zijn mailbox krijgt. Voor wie toch iets wil weten, bijvoorbeeld over de stijl, maar of pasvorm van de collectie van Honest By: mail uiterlijk 25 juni 2012 naar askbruno@honestby.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten