maandag 11 juni 2012

Duurzame kinderoverall



Kinderkleding van duurzame materialen is allang geen niche meer. Bijzonder is een nieuwe lijn ijzersterke ravotpakken van polyester en biokatoen. De zogenoemde Suitables Explore van Gioia Mondo zijn gemaakt van vlekbestendige materialen, voorzien van waterdichte kniestukken en gevoerd met fleece. De extra dikke garens zouden bijdragen aan een lange levensduur.

Met Suitables biedt Gioia Mondo een serie overalls voor geliefde kinderactiviteiten zoals sporten, spelen en relaxen. Een groot deel van de collectie is gemaakt van het oersterke en praktische polyester. Maar er zijn ook items van biokatoen. De Suitables Create is bijvoorbeeld verkrijgbaar in denim van (deels) biokatoen.

Gioia Mondo is een jong Nederlands merk met een Italiaanse naam, dat kinderkleding met een hoge geluksfactor op de markt brengt. Naast kleding zijn er accessoires zoals tool belts.

1 opmerking:

  1. Nice blog. In this article, you have discussed the different sustainable materials to make children’s clothes. Also I observed the benefits of the different collection of materials. This is useful information. Thanks for giving such a piece of valuable information. Apart from this article, I learned about the facts about hamsters as pets which have become established as popular small house pets.

    BeantwoordenVerwijderen