woensdag 4 mei 2011

Sieraden tegen kindermisbruik

Het verantwoorde sieradenmerk A Beautiful Story heeft een collectie gemaakt waarmee de Stichting Stop Kindermisbruik wordt gesteund. De sieraden zijn voor dames en meisjes en staan bol van de symboliek. Bedeltjes in de vorm van een handje aan armbanden en kettingen verwijzen naar het logo van Stop Kindermisbruik. Belletjes staan symbool voor de roep van meisjes in een uitzichtloze situatie. En natuurlijk bevatten de sieraden veel hartjes als symbool van de passie en liefde van vrouwen over de hele wereld.

A Beautiful Story ontwerpt sieraden met en voor partners in ontwikkelingslanden. Met de speciale collectie draagt het label tien procent van ieder verkocht sieraad af aan Stop Kindermisbruik. Extra leuk is dat de fair trade armbanden en kettingen er zijn in moeder- en dochtervariant. De prijzen variëren van tien tot veertig euro.

Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht met als doel kinderprostitutie te stoppen. Slachtoffers in Bangladesh, Cambodja, de Filippijnen, India, Kameroen, Nederland, Nepal en Thailand worden opgevangen en gerehabiliteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten