vrijdag 8 juli 2011

Vintage fietstas met vintage look

Een fietstas in nostalgische sfeer is leuk, maar vanuit het perspectief van duurzaamheid is het gebruik van gerecyclede materialen natuurlijk beter dan een vintage look. Wat dat betreft zijn de vintage style fietstassen van Basil helemaal goed: de fietsaccessoires in de Katharina-lijn wordt gekenmerkt door een brocante uitstraling én is gemaakt van gerecycled canvas.

De nieuwe fietstassenlijn van Basil bestaat uit een dubbele en een enkele fietstas. De enkele tas ziet er uit als elegante schoudertas, omdat de fietshaakjes waarmee de tas aan de bagagedrager bevestigd wordt, in een ritsvakje zijn weggewerkt. De Katharina-lijn bevat ook ook een zadeldekje van waterdicht materiaal en oh zo hippe fietskrathoezen.

Basil verwerkt al jaren diverse milieuvriendelijke toepassingen in de fietsproducten. Daarom liet het bedrijf het woord ‘[Re-]cycling’ (voor fietsen en fietsaccessoires) als merk bij het merkenbureau registreren. Dit unieke logo komt op steeds meer Basil-producten te staan als bewijs dat de materialen zijn hergebruikt en het milieu minder wordt belast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten