vrijdag 15 juli 2011

Dance4Life strijdt tegen afvalberg

De wereldwijde afvalberg bestrijden en meteen ook de bewustwording van hiv en aids vergroten? Het kan met de smartphone cover van We Beat the Mountain en Dance4Life. De twee goededoelenorganisaties zijn een samenwerking aangegaan om elkaar de helpende hand te bieden.

Leden van Dance4Life kunnen met korting een speciale uitvoering van de We Beat the Mountain smartphone cover bestellen. We Beat the Mountain, een wereldwijde beweging van mensen en organisaties die de afvalberg willen verslaan door bijvoorbeeld het produceren van gerecyclede producten, doneert voor elke verkoop een geldbedrag aan Dance4Life. Doordat de telefoonhoesjes zijn voorzien van het logo van Dance4Life, dragen de kopers bij aan de bekendheid van dit Nederlandse initiatief. Dance4Life stimuleert jongeren om de verspreiding van hiv en aids tegen te gaan en vindt inmiddels plaats in 29 landen wereldwijd.

Dance4Life en We Beat the Mountain hopen met hun actie een nog grotere aanhang te creëren voor beide organisaties. Beide initiatieven zijn bedoeld om mensen over de hele wereld te inspireren om een concrete bijdrage te leveren aan het oplossen van een wereldwijd probleem. De nieuwe smartphone cover is natuurlijk gemaakt van recyclebaar materiaal en is door het strakke design geschikt voor heren én dames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten