maandag 9 augustus 2010

Daryl van Wouw voor goed goed

Vorige maand werd bekend dat Daryl van Wouw een jurk gaat ontwerpen voor Ford. De couture is niet bedoeld voor vrouwelijke bestuurders van een Ka, maar voor de auto zelf. De car dress is uitgebracht in een beperkte oplage en wordt weggegeven aan kopers van de Ford Ka Couture. Om het allemaal wat modieuzer te maken ontwierp Daryl van Wouw ook een it bag voor autobezitters, waarvan er 250 beschikbaar zijn.

Het nieuws van de samenwerking tussen Ford en Daryl van Wouw komt als een verrassing voor iedereen die de goede daden van de man-met-de-hoofdtelefoon heeft gevolgd. Zo lanceerde Van Wouw vorig jaar een ecologisch verantwoorde shopper, de Deebag. En twee jaar geleden ontwierp Daryl samen met Ilja Visser de eerste collectie voor Dutchypuppy, de organisatie die optreedt tegen mishandeling van honden.

Wie met de aankoop van een Daryl van Wouw een goed doel wil steunen, kan bij Oneman een t-shirt kopen. Het kost 25 euro en daarmee help je mee in de strijd tegen vrouwenhandel, aids, kindermishandeling en andere wereldproblemen. Laten we die Ford Ka maar gewoon snel vergeten…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten