woensdag 1 juni 2011

Arnhem Mode Biënnale 2011: ook groene pop-up store

Op 2 juni wordt de hoofdexpositie van de Arnhem Mode Biënnale 2011mgeopend voor het publiek. In een oude fabriek van Akzo Nobel kunnen bezoekers ontdekken waarom mode meer is dan een kledingstuk. Er zijn iconische ontwerpen van onder andere Prada en Iris van Herpen te zien.

Zoals modeliefhebbers inmiddels gewend zijn, staat de hele stad Arnhem tijdens de Mode Biënnale in het teken van kleding, textiel en design. Er zijn pop-up stores, workshops tassen maken, foto-exposities, restaurantmenu’s, winkelroutes, feesten en modeshows. Voor groene fashionista’s is de fair fashion show op 26 juni een must-see.

Ook leuk is dat Awearness Fair Fashion tijdens de laatste week van de Arnhem Mode Biënnale samen met het lokale winkelconcept Arnhem Coming Soon een pop-up store heeft in het Modekwartier. De tijdelijke winkel bevindt zich aan de Klarendalseweg 525, naast restaurant Goed. Arnhem Coming Soon bivakkeert daar de hele maand en van 27 juni tot en met 2 juli trekt Awearness Fair Fashion erbij in voor de verkoop van de ontwerpers die op 26 juni op het fashion feest te zien waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten