zondag 9 oktober 2011

Prijsvraag Mode voor Morgen: win Naked Fashion

Wat vind jij de meest doeltreffende manier om je modestijl te verduurzamen? Deel je ideale strategie voor een groene garderobe en win een inspirerend modeboek! Ter ere van de Dag van de Duurzaamheid 2011 geeft Modevoormorgen.blogspot.com een exemplaar van 'Naked fashion' weg.

Safia Minney, oprichtster van het verantwoorde modelabel People Tree, heeft met 'Naked fashion' een boek geschreven over wat ze noemt de ‘new sustainable fashion revolution’. Celebs zoals Livia Firth, Emma Watson, model Summer Rayne Oakes en ontwerpster Vivienne Westwood hebben meegewerkt aan het boek.

Met 'Naked fashion. The new sustainable fashion revolution' wil Safia Minney aandacht vragen voor het lot van kledingarbeiders in lagelonenlanden, maar ook voor milieuvriendelijke mode en mensen die bijdragen aan het vergroenen van de mode-industrie. Niet alleen ontwerpers, ook fotografen, filmmakers en acteurs behoren volgens haar tot de movers & shakers van de verduurzaming van onze mode.

Mode voor Morgen geeft een exemplaar weg van 'Naked fashion'. Wil je kans maken op deze groene must-read? Geef dan uiterlijk 11 november 2011 – in maximaal drie zinnen – het antwoord op de volgende vraag: Wat vind jij de beste manier om je garderobe groener te maken? Mail je idee naar modevoormorgen[at]gmail.com, vermeld als onderwerp ‘Dag van de Duurzaamheid 2011’ en vergeet niet in de email je naam en adresgegevens te zetten.

Het beste advies krijgt 'Naked fashion' thuisgestuurd en de tien beste idee├źn worden op Modevoormorgen.blogspot.com besproken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten