vrijdag 12 augustus 2011

Kleding ruilen, verkopen of weggeven

Wat komt er na Marktplaats, kledingruilfeesten en de kringloopwinkel? MijnKleren.nl. De Duitse zustersite heeft al ruim 90.000 leden die samen meer dan 500.000 artikelen in omloop brengen. Nu is ook in Nederland een website gelanceerd waar leden hun afdankertjes een tweede leven kunnen geven door kleding te ruilen, verkopen of weggeven. Het doel? Zinvol consumeren promoten.

Iedereen heeft wel eens zin in nieuwe kleding. Dan is kleding ruilen of vintage kopen een duurzame optie. De website Mijnkleren.nl maakt dit eenvoudig mogelijk. Ruim je kledingkast op, maak foto’s van je afdankertjes en bied ze aan op Mijnkleren.nl. Leden kunnen er hun kleding verkopen en speuren naar nieuwe must-haves.

Op Mijnkleren.nl is ook ruimte voor discussie over groene mode, en er worden relevante evenementen aangekondigd, zoals kledingruilfeesten. De website is ook een uitkomst voor iedereen die wel eens kleding naar een textielinzamelbak brengt en zich afvraagt wat er precies met de inhoud gebeurt. Door je kleding online weg te geven, weet je zeker dat je iemand blij maakt met een nieuwe impuls voor de garderobe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten