maandag 16 april 2012

Duurzame mode bij In-Fashion

Het Utrechtse antwoord op de Arnhem Mode Biënnale. Zo presenteert het gloednieuwe mode-evenement In-Fashion zich. Op 21 april 2012 staat de binnenstad van Utrecht in het teken van mode-exposities, workshops, films en presentaties. Duurzame mode is er goed vertegenwoordigd.

In Hotel Dom is een expositie te zien van toonaangevende ontwerpers en collecties. Studio Jux, Twin Couture, i-did en Winde Rienstra behoren tot de exposanten van groene makelij. In het hotel kan je ook dineren, loungen en genieten van de In-Fashion after party.

Onder leiding van Alexander de Vree presenteren acht experts in het Utrechts Centrum voor de Kunsten hun visie op onder meer technologie, sociale media en storytelling. De speakerscorner richt zich op modeontwerpers, modeondernemers en modeprofessionals, maar ook op andere geïnteresseerden binnen de branche. Aan duurzaamheid is een volledige sessie gewijd, met daarin presentaties van onder meer Willa Stoutenbeek, bekend van Spice Pr en Mint. Lonneke Verbunt van de duurzame modewinkel Brandmission deelt haar ideeën over mode & storytelling.

Kaartjes voor In-Fashion, dat is georganiseerd door Ingrid Dinnissen en Iris Loos vanuit het Utrechtse Designercafe, kosten 15 euro en zijn geldig voor het hele evenement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten