zaterdag 11 september 2010

Nieuwe hennepkleding voor Sea Shephard

Sea Shephard komt in samenwerking met Hemp Hoodlamb met een nieuwe ecokledinglijn. De collectie wordt feestelijk gelanceerd met een catwalkshow tijdens het evenement A night for the oceans.

A night for the oceans is een fundraiser voor Sea Shephard, een goededoelenorganisatie die zich inzet voor het behoud van het ecosysteem van onze oceanen. Met de olieramp in de Golf van Mexico hebben de actievoerders natuurlijk de handen vol. A night for the oceans, een avond met optredens van onder andere Rutger Hauer, Denvis en Charlie Dee, kan hen daarbij steunen. Daar kan natuurlijk een catwalkshow van de nieuwe kledinglijn van Hemp Hoodlamb x Sea Shephard niet ontbreken.

Het Amsterdamse ecomerk Hemp Hoodlamb maakte al eerder kleding voor Sea Shephard. De collecties kenmerken zich door stoere kledingstukken, zoals een donkerblauwe hoodie van een hennepkatoenmenging.

Sea Shephard verkoopt in haar webshop nog meer verantwoorde mode, zoals biokatoenen shirts van Big Green Factory. Van alle kleding gaat een deel van de opbrengsten naar het werk van de marine wildlife warriors.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten