donderdag 18 november 2010

Emma Watson maakt ecolijn voor Alberta Ferretti

Actrice en eco warrior Emma Watson was al boegbeeld voor het duurzame label People Tree. Nu is bekend gemaakt dat ze een lijn zal ontwerpen voor Alberta Ferretti. En hoewel het Italiaanse label niet bekend staat als milieu-, mens- of diervriendelijk, beloven Emma Watson’s ontwerpen organic te zijn.

Emma Watson vertelde US Magazine dat de door haar ontworpen collectie na de kerstdagen in de winkels zal hangen. Het gaat om kleding die is geïnspireerd op de jaren zestig stijl van Jane Birkin. Volgens de twintigjarige actrice werd zij door Alberta Ferretti benaderd om een collectie te maken, nadat de ontwerpster The Youth Collection endorsed by Emma Watson van People Tree had gezien.

Wie weet is de collectie voor Alberta Ferretti de start van een fameuze ontwerpcarrière voor Emma Watson, die inmiddels tot de best betaalde actrices van Hollywood behoort. De actrice, die momenteel een studie volgt aan Brown University, heeft al laten weten gratis te werken met modemerken die bereid zijn om hun kleding milieuvriendelijk en fair trade te maken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten