woensdag 10 november 2010

Nu al de garderobe opfrissen voor het voorjaar

Het lijkt nog een tikje vroeg om te beginnen aan een grote voorjaarsschoonmaak. Maar modejournalisten zijn al druk bezig met de trends voor de lente van 2011. Zo zette de website van de Amerikaanse Vogue al ten spring essentials op een rij. Met beelden van de catwalks en shoptips geeft Style.com een verleidelijk overzicht van de must-haves voor het volgende seizoen.

Groene fashionista’s hoeven niet te wanhopen. Zelfs zonder nieuwe aankopen kan je een aantal van de nieuwe trends volgen. Zo adviseert Style.com onder andere een mannenoverhemd, envelope bag, baggy jeans en een lange jurk. In het komende voorjaar behoren ook wit en kant tot de favorieten.

Het is dus niet zo moeilijk om je outfit te voorzien van fashionable items. Leen een overhemd van je vriend, haal de slobberbroek van drie jaar terug weer uit de kast en ontfutsel een klassieke tas aan je moeder, oma of tante. Lukt dit niet? Bedenk dan: wit is iedere zomer wel een trend. Dus mocht deze kleur nog in je kledingkast ontbreken, dan levert een investering in een witte basic zeker een duurzaam rendement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten