dinsdag 30 november 2010

Feestje voor Rouleer de kleer

Kledingruilsite Rouleer de kleer bestaat een jaar. Met de ingrijpende bezuinigingen die ons land te wachten staan, is de website actueler dan ooit. Want via de online variant van de kledingruilfeesten kan je nieuwe mode items scoren met gesloten portemonnee.

Rouleerdekleer.nl is een initiatief van Ingrid van Schijndel en Mies Baars. Ze startten de ruilsite om het gezamenlijk hergebruik van mooie kleding te stimuleren. Afdankertjes kan je in ruil voor punten aanbieden via Rouleerdekleer.nl en met die punten kan je op de site nieuwe must-haves uitzoeken.

Bij Rouleer de kleer vind je kleding, tassen, accessoires en schoenen voor heren, dames en kinderen. De redactie screent het aanbod op kwaliteit en stijl. Voor dertig euro per jaar ruil je zelf mee. Het hergebruik van kledingstukken is duurzaam, spannend en budgetvriendelijk.

Ter ere van het jubileum organiseert Rouleer de kleer allerlei acties. Zo zijn er sieraden ingebracht door Chatoui en kledingstukken door Mingface. Het ruiltraject waarmee de redactie probeert om bijzondere fashion items te ruilen via andere websites, heeft inmiddels een herenvariant gekregen. Want zoals de website bij het eenjarige bestaan signaleert: ‘Na het ruilen van H&M-metjes, het overtollige jasje, is er nu een tendens om juist in het hart van de mode-industrie te roeren.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten