donderdag 11 november 2010

Win een duurzame make-over!

Heb je altijd al gedroomd van een persoonlijk stijladvies? Wil je leren hoe je je mooiste kanten kunt accentueren – en hoe je vervolgens de ideale kleding kunt kopen? Of wil je je garderobe vergroenen en must-haves vinden die gemaakt zijn met respect voor mens, milieu en dier?

Sustainable Style geeft in samenwerking met Modevoormorgen.blogspot.com ter ere van de Dag van de Duurzaamheid een duurzame make-over weg die antwoord geeft op al deze vragen. De winnaar of winnares van deze prijsvraag krijgt een hoogstpersoonlijk kleding-, kleur- en stijladvies van Claudia Hulshof van Sustainable Style. Vervolgens ga je een duurzame outfit uitzoeken bij watMooi.

Claudia Hulshof is de eerste duurzame stijlcoach van Nederland. Ze gaat samen met jou op zoek naar je persoonlijke schoonheid en laat zien hoe de juiste combinatie van kleding, kleur, kapsel en make-up je laat stralen. Bij alle adviezen wordt aandacht besteed aan kleding, accessoires en cosmetica die zijn gemaakt met respect voor mens, milieu en dier. Want mooi en duurzaam gaan goed samen, vindt Claudia, die werd opgeleid door de Body Beautiful-goeroe Carla Mathis.

Bij Sustainable Style kan je verschillende soorten advies inwinnen: van een kleuranalyse tot een stijl- en kledingadvies. Ook worden er regelmatig workshops voor professionals georganiseerd (onder de veelzeggende titel Dress for Success!), of kan je met vriendinnen of collega’s een workshop kleurenanalyse volgen.

Modevoormorgen.blogspot.com mag het meest complete programma van Sustainable Style weggeven: de slow make-over. Je krijgt een persoonlijk kleur- en stijladvies, bespreekt je bestaande garderobe en gaat vervolgens met de personal shopper winkelen bij watMooi, de grootste Nederlandse webwinkel met fair fashion. Uiteindelijk ga je naar huis met een hoogstpersoonlijk stijlboekje en de eerste basisstukken voor een groene garderobe. Je krijgt na afloop ook nog eens een kleurenwaaier en een half uur telefonische coaching.

Wil je kans maken op deze stijlvolle ervaring? Mail dan uiterlijk 25 november 2010 waarom jij vindt dat je deze duurzame make-over verdient. De make-over zal in december of januari in Den Haag plaatsvinden. Op Modevoormorgen.blogspot.com en een aantal gerelateerde nieuwsmedia wordt in tekst en beeld verslag gedaan van de make-over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten