vrijdag 26 november 2010

Vivienne Westwood tekent voor duurzame drinkfles

Wie bewust met mode omgaat, denkt al snel verder dan de groene garderobe. Want ook onze voeding, lifestyle en mobiliteit schreeuwen om een duurzaamheidsimpuls. Daarom zijn de herbruikbare, lichtgewicht drinkflessen van Sigg zo fijn. De aluminium flessen binden de strijd aan met de 100 miljoen plastic flessen die dagelijks worden weggegooid. En fashionista’s mogen best gezien worden met een Sigg in de hand, want de Britse modekoningin Vivienne Westwood tekende de ontwerpen voor een limited edition collectie van drie drinkflessen.

Plastic flessen met water, sportdrank of frisdrank vormen een enorme belasting voor de planeet. De PET-flessen verdwijnen vaak na eenmalig gebruik in de vuilnisbak en aangezien plastic er 1000 jaar over doet om te worden afgebroken, groeit de afvalberg aanzienlijk door ons wegwerpgedrag. De aluminium drinkflessen van Sigg bieden een duurzaam alternatief. Met de drie designs van Vivienne Westwood word je daar makkelijk aan herinnerd. De flessen bevatten leuzen zoals ‘Stop Climate Change’ en ‘Act Fast, Slow Down; Stop Climate Change’.

Voor nog geen twintig euro heb je al een draagbare Vivienne Westwood in huis. De flessen, waar meer dan een halve liter vloeistof in past, zijn uitgevoerd in tijdloze kleuren zoals aluminium en goud. Door de speciale coating aan de binnenzijde zijn de flessen geschikt voor allerlei soorten drank – van water tot sportdrank en fruitsapjes. Proost, op een groene garderobe!

1 opmerking:

  1. Erg fijn die Sigg flessen, lekker licht gewicht. Wij hebben diverse Sigg flessen in het assortiment. Ook de RVS varianten.

    BeantwoordenVerwijderen