woensdag 8 december 2010

De wereld redden met een kledingruilparty

Positieve websites zoals Nudge, Hetkanwel en Club Green zijn dankbare platforms voor wereldverbeteraars. Ook Dewereldredden.nl past in dat rijtje. Dit inititatief van Terra Futura moedigt wereldredders in spe aan om in actie te komen voor een groene planeet. Het uitgangspunt: wacht niet op overheden en multinationals, maar ga zelf aan de slag en maak meteen het verschil.

Op Dewereldredden.nl zijn videohandleidingen te vinden die je uitdagen om een goede daad te doen. Je bekijkt de video, belooft online er mee aan de slag te gaan en deelt vervolgens je ervaringen. Zo is een wereldredder worden wel erg makkelijk en vermakelijk!

Ook fashionista’s kunnen de wereld redden, blijkt wel uit uitdagingen zoals kleding recyclen, duurzaam shoppen (met de Schone Kleren Campagne), een kledingruilparty organiseren (bijvoorbeeld met Swopnfit) en winkels verduurzamen (met Stoere Vrouwen). En klinkt dat allemaal te ingewikkeld, dan is er altijd nog Niets kopen. In de online winkel Nietskopen.nl kan je voor helemaal niets producten aanschaffen zoals Nietsgift, Mindermetica of Buycut. Wees er snel bij, want op = op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten