woensdag 29 december 2010

Veganistische schoenen van Dior

Het Franse luxemerk Dior heeft schoenen zonder leer of andere dierlijke materialen gemaakt. Helaas gaat het niet om een collectie die we in de winkels kunnen verwachten, maar om een aantal custon made muiltjes voor Natalie Portman. De 29-jarige actrice heeft in juni een reclamecontract met Parfums Christian Dior afgesloten en het modehuis heeft speciaal voor haar veganistische varianten gemaakt van klassieke stiletto’s en high heels.

‘One of the things that’s been so nice is that Dior made all of the shoes for me with no animals and no leather or anything, because I don’t wear any leather. They remade all my shoes so I can wear Dior shoes without taking lives,’ vertelde Portman eerder deze maand aan Womens Wear Daily. De actrice is een overtuigd veganist en zet zich regelmatig in voor goede doelen. Zo is ze ambassadeur van Finca International, een organisatie die mikrokredieten verstrekt.

Natalie Portman zal naar verwachting in maart 2011 te zien zijn in de nieuwe campagne voor Miss Dior Cherie parfum. Of ze dan ook veganistische schoenen draagt, is niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten