vrijdag 24 december 2010

Goededoelentassen in outlet village

De Engelse designer outlet Bicester Village helpt lokale goede doelen deze kerst met een chique shopper. De designer bags zijn ontworpen door Paul Smith, Cath Kidston en Alice Temperley. De opbrengsten komen ten goede aan Great Ormond Street Hospital Children’s Charity.

Bicester Village, dat dit jaar het vijftienjarige jubileum viert, heeft met de goededoelentassen een gevoelige snaar geraakt. Luxe shoppers liggen niet voor het oprapen. Bovendien is een mooie tas die je keer op keer hergebruikt heel wat duurzamer dan de wegwerptassen die normaal gesproken tijdens shopping sprees worden gebruikt (en naderhand onmiddellijk weggegooid). Dat met de verkoop van de tassen ook nog een kinderziekenhuis wordt gesteund, maakt de actie alleen maar sympathieker.

En recessionista’s opgelet: een ontwerp van Paul Smith kost in de collectie van Bicester Village niet meer dan tien pond. Je moet alleen wel naar Engeland om je slag te slaan, want de tassen zijn alleen te koop in (of met een telefoontje naar) de outlet village in Oxfordshire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten