dinsdag 8 november 2011

Vintage feest tijdens Margriet Winter Fair

Van 18 tot 24 november 2011 kan je dagelijks een vintage garderobe bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven. Tijdens de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs in Utrecht vindt namelijk de Ecofabs Fashion Party plaats. Het motto is: waarom zou je dat tiende jurkje kopen, als je er al negen in de kast hebt hangen?

De Ecofabs Fashion Party is bedoeld om consumenten tot een duurzame lifestyle te verleiden. Tijdens het feest kan je zelf ervaren hoe je met afgedankte kleding een ander én jezelf kunt verwennen. Kledingruilen is namelijk een budgetneutrale, milieuvriendelijke en hippe manier om je garderobe van een nieuwe impuls te voorzien.

Hoe werkt het? Lever tijdens de Margriet Winter Fair maximaal drie kledingstukken in die niet meer in je garderobe passen. De stylisten van Ecofabs checken of de kleding, schoenen, tassen en accessoires er nog goed uitziet en modieus is. Bezoekers krijgen in ruil voor hun kleding ‘fabs’: tegoedbonnen waarmee ze een nieuwe garderobe kunnen kiezen uit de collectie tweedehandsjes die door andere bezoekers zijn ingeleverd.

De Margriet Winter Fair is van 18 tot en met 24 november 2011 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De Ecofabs Fashion party wordt mede mogelijk gemaakt door Ecover, het grootste merk van ecologische was- en schoonmaakproducten in Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten