donderdag 9 februari 2012

Georgina Verbaan in duurzame mode voor Poezenboot

Een zwart t-shirt met een witte poezensnuit. In deze outfit liet dierenliefhebster Georgina Verbaan zich onlangs fotograferen. De reden? Een deel van de verkoopopbrengsten van het fair trade shirt worden gedoneerd aan de Poezenboot, het beroemde Amsterdamse kattenasiel.

Het verantwoorde t-shirt is gemaakt door het Nederlandse ecobrand Dweezilsfriend. Het shirt is gemaakt van biologisch katoen, eerlijk geproduceerd en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De print is ontworpen door kunstenaar Detmer Verburg.

Het door Georgina Verbaan gepromote shirt kost nog geen drie tientjes en is verkrijgbaar in de maten small tot en met XXXL. De verkoop vindt plaats via de Poezenboot (die in de Singel in Amsterdam ligt) en de website van Dweezilsfriend.

Dweezilsfriend is een label met een groot hart voor katten. Alle kledingstukken die Vivian Joore-Buys met haar merk (dat is vernoemd naar haar favoriete straatkat) op de markt brengt, zijn voorzien van poezenprints. En een deel van de verkoopopbrengst wordt standaard gedoneerd aan de Poezenboot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten