maandag 25 oktober 2010

The Uniform Project komt weer met ultieme lbd

The Uniform Project, waarmee Sheena Matheiken geld inzamelde voor onderwijs aan kinderen in India, heeft een vervolg gekregen. Sheena droeg een jaar lang hetzelfde zwarte jurkje, dat ze dagelijks pimpte met tweedehands accessoires. Volgers van de website van The Uniform Project konden er maar geen genoeg van krijgen. Daarom is er nu een vervolg: gedurende een maand draagt een gastblogger dezelfde jurk en zamelt daarmee geld in voor een goed doel.

Na de eerste editie van The Uniform Project was er niet alleen goed nieuws voor goededoelenorganisatie Akanksha (die 100.000 dollar gedoneerd kreeg), maar ook voor fashionista’s. De jurk waarmee Sheena het 365 dagen had uitgehouden, kwam in de winkels te liggen. Ontwerpster Eliza Starbuck bracht de little black dress via haar eigen kledinglijn op de markt.

Ook bij het vervolg van The Uniform Project kunnen winkelverslaafden hun hart ophalen. Iedere maand wordt een minor celeb van een nieuwe jurk voorzien, die vervolgens in een limited edition wordt verkocht. Tien procent van de opbrengsten gaan naar het goede doel van die maand.

Afgaand op de dames die zich de eerste drie maanden dagelijks op de foto lieten zetten, kunnen we nog heel wat must-haves zien langskomen bij The Uniform Project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten