woensdag 27 oktober 2010

Mode voor morgen in het nieuws: duurzame aandacht voor fair fashion

Bijna 150 nieuwsberichten zijn er al op dit blog verschenen. En steeds meer mensen weten Modevoormorgen.blogspot.com, dat binnenkort een half jaar bestaat, te vinden. Dat komt onder andere door de promotie die het blog krijgt via andere media, zoals Club Green.

Ook spannend zijn de artikelen die ik samen met stijladviseur Claudia Hulshof van Sustainable Style schreef. Het Financieele Dagblad en Duurzaamnieuws.nl publiceerden onze gezamenlijke schrijfsels al. De publiciteit helpt om het belang van duurzame mode regelmatig op de publieke agenda te krijgen – en draagt natuurlijk ook bij aan de bekendheid van dit blog.

Voor de goede orde: de reputatie van Modevoormorgen.blogspot.com is geen doel op zich. Het blog is een manier om nieuws(achtergronden) over eco fashion te verspreiden – met als uiteindelijke doel om duurzame modetrends een volwaardige plek te geven in de modewereld en -pers. Het committment van Krant van de Aarde, die mij de gelegenheid biedt om in elk nummer uitgebreid aandacht te besteden aan fair fashion, is wat dat betreft voorbeeldig.

Het piece de resistance komt natuurlijk op 11 november: tijdens de Dag van de Duurzaamheid mag Mode voor morgen best wat extra in het zonnetje staan. Er staan al promotionele activiteiten op stapel, maar ik hoor ook graag jullie idee├źn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten