woensdag 6 oktober 2010

Van Goed Nieuws Dag naar duurzame mode

May the force be with you. You were born an original, don’t die a copy. Out of many we are one. Het zijn wijze woorden die zijn afgedrukt op de t-shirts van WOW! Wear. Het jonge ecolabel, dat dit jaar is opgericht door Robbert Zoon, wil met de verantwoorde kleding een positieve boodschap uitdragen.

Vooralsnog bestaat de collectie van WOW! Wear uit betaalbare, uni t-shirts voor dames en heren. De collectie, die op dit moment alleen online wordt verkocht, laat zich het beste samenvatten als een serie shirts in sprekende kleuren met een flatteuze pasvorm en met een tekst die je niet snel over het hoofd zult zien. WOW! staat dan ook voor Words of Wisdom.

Het mag gerust wijs worden genoemd dat Robbert Zoon, die vooral bekend werd als oprichter van Zinfo.nl en initiatiefnemer van de Nationale Goed Nieuws Dag, zich op de duurzame mode stort. Positieve nieuwsmedia zijn belangrijk, maar eerlijk en schoon geproduceerde kleding is dat niet minder. Ik ben heel benieuwd welke wijze woorden er dit jaar nog op t-shirts en longsleeves gaan prijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten